Екип "Направено с любов"

"Сваляме бариерите, за да дадем път на талантите!"

Анелия Кирилова

Основател на „Направено с любов 21“

Вдъхновена да подпомага творци с увреждания и майки на деца със специфични потребности

Анелия Кирилова е магистър по икономика с 24 години стаж като социален работник.

Използва арт терапията за лечение и вдъхновение, и насърчава и другите да го правят.

Съсредоточена е да следва мисията и целите на сдружението и непрекъснато търси нови творци от цяла България, за да популяризира талантите им.

„Искам с нашата дейност да градим мостове, а не дувари помежду си”

Веселин Арсов

Съучредител на сдружението

Инженер по образование, психолог по призвание. Има богат опит в изграждането и усъвършенстването на собствен бизнес. Защитава мисията и спомага за целия екип за развитие на бизнес мислене с цел реализиране на целите на сдружението. Осъществява консултантска и психологическа помощ, вкл. на творците.

Мариела Григорова

Член на сдружението

Специалист по Кино, телевизионна режисура и Предучилищен педагог. Дългогодишна практика  има като аниматор, позната като ”Клоунът Бонбончо”.  Участва във всички проекти и начинания и предлага произведенията на творците с много любов! Комуникатор и организатор към сдружението.

Злата Терзиева

Член на сдружението

Майстор грънчар и стъклопис. Работила е дълги години като учител и декоратор. Занимавала се е с  иконопис много години. Нейни икони са изложени в музеите в градовете Разлог и Банско. След пенсионирането си се посвещава на керамиката. Живее и твори в гр. Перник и целият технологичен цикъл е в дома й. 

Евгения Лекова

Член на сдружението

Учител-пенсионер, приемен родител на  4 деца със СОП. Работи като творец в работилницата на “Направено с любов21”.  Член на сдружението от създаването и доброволец във всички дейности.

История на сдружението

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Устав на сдружението

Годишни финансови отчети на сдружението

2022 – ОПР

2022 – ОПРНСД