Екип "Направено с любов"

"Сваляме бариерите, за да дадем път на талантите!"

Анелия Кирилова

Основател на „Направено с любов 21“

Вдъхновена да подпомага творци с увреждания и майки на деца със специфични потребности

Анелия Кирилова е магистър по икономика с 24 години стаж като социален работник.

Използва арт терапията за лечение и вдъхновение, и насърчава и другите да го правят.

Съсредоточена е да следва мисията и целите на сдружението и непрекъснато търси нови творци от цяла България, за да популяризира талантите им.

„Искам с нашата дейност да градим мостове, а не дувари помежду си”

Веселин Арсов

Съучредител на сдружението

Инженер по образование, психолог по призвание. Има богат опит в изграждането и усъвършенстването на собствен бизнес. Защитава мисията и спомага за целия екип за развитие на бизнес мислене с цел реализиране на целите на сдружението. Осъществява консултантска и психологическа помощ, вкл. на творците.

Мариела Григорова

Член на сдружението

Специалист по Кино, телевизионна режисура и Предучилищен педагог. Дългогодишна практика  има като аниматор, позната като ”Клоунът Бонбончо”.  Участва във всички проекти и начинания и предлага произведенията на творците с много любов! Комуникатор и организатор към сдружението.

Злата Терзиева
1962-2023

Майстор грънчар и стъклопис. Работила е дълги години като учител и декоратор. Занимавала се е с  иконопис много години. Нейни икони са изложени в музеите в градовете Разлог и Банско. След пенсионирането си се посвети на керамиката. Живееше и творешв в гр. Перник и целият технологичен цикъл бе в дома й. 

Светъл път на душата ти, Злати! Завинаги оставаш в сърцата ни!

Евгения Лекова

Член на сдружението

Учител-пенсионер, приемен родител на  4 деца със СОП. Работи като творец в работилницата на “Направено с любов21”.  Член на сдружението от създаването и доброволец във всички дейности.

Устав на сдружението

Годишни финансови отчети на сдружението