Семейство Миликини

Семейство Миликини

Представяме ви  историята на едно семейство – Цветанка и нейния съпруг Иван. Тя се бори с множество заболявания, които я правят уязвима и трудно общуваща извън своя дом, а той работи усилено от вкъщи, за да й помогне и да поддържат семейството си. В нашия устав е заложено да подкрепяме лицата с увреждания и техните семейства, и с тяхната история искаме да направим това реалност. Те са истински герои, които ни вдъхновяват с тяхната любов, сила и усилия. Въпреки предизвикателствата, с които се сблъскват, никога не се предават. Това семейство не се ограничава само до борбата със заболяванията и трудностите, но и превръща таланта си в начин да подкрепя други с подобни съдби.

Цветанка е пример за настойчивост и сила на духа. Въпреки всички предизвикателства, с които се сблъсква, тя не се предава и продължава да търси начини да бъде полезна и да се чувства удовлетворена. Изработва ръчно, изключително красиви картички, гривни ,мартеници, които са не само израз на нейната креативност, но и начин да подкрепи бюджета си. Нейните творения  са уникални!  Не само красиви, но и със сърце и душа вложени в тях.

Иван е дърводелец и  създава уникални и изящни изделия от дърво, които не само са произведени с умение, но и с много много любов и отдаденост. Изработва икони, олтари, изделия с дърворезба.

Ние сме  загрижени да покажем на Цветанка и нейния съпруг, че не са сами в борбата си, и че  ги подкрепяме. Споделете тази история с приятелите си , за да видят  техните творения и заедно да ги подкрепим. Нека техните истории станат вдъхновение за повече хора! Всичко е постижимо, когато има любов и творчество!

Каквато  и поръчка  да ми дадете, веднага се захващам на работа!