Мини фестивал Приказно училище на гости в Перник

“Направено с любов “, има честта ,на 17 юни(събота), да представи в гр.Перник, една приказна дама и нейното издателство ” Приказно училище”. Това е Надежда Тодорова – кукловод, педагог по Валдорска педагогика и детски психолог. Жена, докосваща по свой начин новите деца и техните родители. Надежда създава издателство “Приказно училище”, за да видят бял свят стиховете, които пише нейният син Михаил – дете със специални образователни потребности. На по-късен етап се ражда идеята деца да създават съвременни приказки и с помощта на издателството, да бъдат оформени в красиви издания. Самата Надежда, също пише. Като артист, тя посещава различни учебни заведения и провокира у децата размисли и идеи за приказки. Това е нейният начин-чрез извънкласни дейности да вдъхновява и възпитава. Ние, от “Направено с любов”, вече бяхме гости на различни нейни събития, в други градове от страната и смятаме, че перничани, трябва също да се докоснат до нея.
Затова , каним всички вас, на 17 юни, в градинката на кметство “Изток, гр. Перник”, където Надежда сама ще представи своето издателство и творчеството, създадено до момента в него. Ще чуем нейните възгледи, отношение и вдъхновяващ начини, да бъдем удовлетворени от себе си, като родители, в специално изнесена пред всички нас, лекция.
“”Вълшебните портали на Надеждата” е една от книгите на издателство ” Приказно училище”. Актьорите от ” Игриви залчета”, с ръководител, Мариела Григорова, Бонбончо, ще бъдат нашите приказни герои по време на събитието. С помощта на Надежда Тодорова и всичко, което тя ни разкрие за себе си и приказното издателство, ще се включим в една интерактивна игра. А именно, всеки един от присъстващите, ще има възможност, сам или с помощта на възрастен, да влезе зад специално приспособените от нас, вълшебни портали и да остави там, подпълненото от него листче, с въпрос: “Какво трябва да има зад вълшебните портали на Надеждата!?” Така всички ще бъдем част от бъдеща нова приказка, измислена и Направена с Любов и издадена от издателство ” Приказно училище”.

На 17.06 23г част от програмата е лекцията : ” Тайната съставка на доброто възпитание” -автор и лектор Надежда Тодорова. Очакваме с нетърпение и нейната интерактивна приказка!

“Любовта на Родителите е достатъчна да създаде гений и да събуди цяло Вълшебство.
Тук сме, за да ви го напомним!

Тук сме, също за да ви зададем въпроси, чрез които Вие лично да изградите МОСТ.
Мост между Страха от неизвестното и Мечтаната цел!

Ние създаваме нови професии, защото децата ни заслужават! Провокираме самостоятелност, смелост и вяра в самите себе си чрез проектите за деца от цял свят…”

Място на провеждане: Кметство Изток, община Перник

Начало: 13 часа